Fülöpné Milák Zsuzsa
Fülöpné Milák Zsuzsaangol tanárnő
1967 decemberében születtem Budapesten. 2001- ben szereztem angol nyelvtanári diplomámat a Berzsenyi Dániel Főiskolán, és 2007-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, mint angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár. 2 gyermekem van, Ádám 24 éves és Kriszti 21 éves.

Sok éves tapasztalatom van, jelenleg is oktatok és emelt szinten vizsgáztatok is. Életem a tanítás, ezért lelkes és motivált vagyok. Hiszem, hogy nyelvet tanulni jó, tanítani pedig kiváltság és felelősség. Vállalom ezt a felelősséget, és szívesen leszek a kalauzod az angol nyelv elsajátításában.

Fontos számomra, hogy kreatív és érdekes feladatokat adjak a diákjaimnak, és kiemelten fontos a kommunikáció.

Ne feledd, a Te sikered a nyelvtanulásban az én sikerem is az oktatásban – így a sikeres közös munka nemcsak a Te érdeked.

Tanulók visszajelzései

Antal Hella
Antal HellaSpanyol-olasz tanárnő
A spanyol és olasz nyelvet oktatom, minden szinten. Általános, gazdasági és idegenforgalmi nyelvvizsgára való felkészítés sem okoz gondot, akár csak, ha a külföldi munkavállaláshoz vagy érettségihez van szükséged a nyelvtudásra.

Célom, hogy diákjaim megszeressék a nyelvtanulást. Alkalmazkodom diákjaim egyéni igényeihez, kéréseihez. Ha szeretnéd megtanulni ezen dallamos nyelvek egyikét, érdekel a spanyol vagy az olasz kultúra, velem nyert ügyed van!

Tanulók visszajelzései

Tamás Alex
Tamás AlexOrosz tanár
2015-ben végeztem a Debreceni Egyetem Szlavisztika Intézetének orosz szakirányán,kiváló minősítéssel. Nagy szeretettel várom az orosz nyelv iránt érdeklődő tanulókat óráimra.

Óráimat egyéni igények alapján próbálom alakítani, a legmodernebb tankönyveket és segédanyagokat felhasználva,rengeteg beszédgyakorlattal kiegészítve, erős nyelvtani alapot igyekszem diákjaimnak átadni.

Moszkvába rendszeresen utazom barátokhoz, ismerősökhöz és 2014-ben részképzésen vettem részt fél évig a moszkvai Puskin Intézetben.

Tanulók visszajelzései

Szalai Rita
Szalai RitaMarketinges (és) nyelvtanuló
1980 júniusában születtem. Gyermekkoromban angolt és németet tanultam, angolból érettségiztem is, azt azóta is használom, sőt, igyekszem a szókincsemet fejleszteni.

Több, mint 10 éve foglalkozom marketinggel.

2015 nyarán férjhez mentem, és a nászutunkat Spanyolország egy gyönyörű szigetén töltöttük. Beleszerettünk a helybe, és eldöntöttük, amint tehetjük, kiköltözünk. Igen ám, de ehhez meg kell tanulni spanyolul. Ezért még kint nekiálltam olyan spanyol tanárt/tanárnőt keresni, aki skype-on tanít. Találtam is egy nagyon jót, sokat is tanultunk együtt. Azonban abban az időszakban rengeteget kellett túlóráznom a munkahelyemen, és emiatt a spanyol órák elmaradtak, majd megszűntek.

Ekkor úgy döntöttem, hogy akkor majd én magánszorgalomból megtanulom. Ebből egy nagy 0 lett. Hol időm nem volt, hol kedvem, hol a kettő együtt. Nem beszélve róla, hogy sem anyagom nem volt hozzá, sem kérdezni nem tudtam senkitől.

Nem maradt más választásom, mint körülnézni egy nyelviskolában. De ezt sem tudtam kivitelezni, mert megint közbeszóltak a túlórák.

Végül visszatértem Rékához (a korábbi spanyol tanárnőmhöz), és néhány hónapot tanultunk is együtt. Azonban ma már babát vár, így megint csak megszűntek a közös óráink.

Nem hagyott nyugodni, hogy hányan lehetnek hasonló helyzetben, mint én. Az időbeosztásuk nem engedi, hogy rendszeresen járjanak nyelviskolába, vagy esetleg nem is akarnak, magánszorgalomból nem megy a tanulás, a magánórák pedig – valljuk csak be – igen drágák.

Ezért született meg ez az online nyelviskola. Az volt a célom, hogy ötvözzek minden jót egy helyen: a magánórák szabadságát a fizikai nyelviskolák árával és közösségével. Azt akartam, hogy Te se maradj Magadra a nyelvtanulás közben, ne kelljen lemondanod semmiféle álmodról csak azért, mert a magyaron kívül más nyelvet nem beszélsz (jól).